Fotowedstrijd

Ontvang Exclusieve Fotografie Tips

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Lees als eerste de nieuwste reviews en ontvang 10 tips om 10 x betere fotohutfoto's te maken.

Bekijk hieronder de beste foto's van:

januari

februari

maart

Fotowedstrijd Fotohut Fotografie

Deze wedstrijd gaat alleen over foto’s gemaakt vanuit een fotohut, maar ik wil meteen benadrukken dat het niet om de technisch meest perfecte foto gaat.

Wat is de bedoeling; ik laat iedere maand weten vanuit welke hut je foto’s kunt plaatsen op facebook. Ik ga hierbij meer op zoek naar een bijzondere foto. Dat kan een zeldzame verschijning zijn of een dier dat je niet direct verwacht voor een hut, een roodborstje dat samen met een buizerd een prooi opeet. Een aparte interactie tussen twee vogels om maar wat te noemen.

Het hoeft dus ook niet per definitie een superscherpe foto te zijn. Het moet uiteraard ook weer niet van super slechte kwaliteit zijn. Gewoon een leuke bijzondere foto, daar ben ik naar op zoek.

Ik hoop echt dat iedereen zijn mooiste, gekste, leukste foto van de hut van die maand wil delen met iedereen.

Waarom doen we dit op deze manier? Iedereen, amateur en beroeps kan op deze manier meedoen.

Ik hoop zo iedere maand van een bepaalde hut weer te kunnen geven wat er allemaal mogelijk is als je een dag in die hut zit.

De voorwaarden voor het insturen;

  • Alleen foto’s van de hut van die maand
  • Maximaal twee foto’s per persoon
  • Uiterlijk de laatste dag van de maand om 00:00 uur inzenden
  • Foto niet ouder dan 5 jaar (dit doe ik om een actueel beeld van de hut te kunnen geven)
  • Over de uitslag wordt nooit gecorrespondeerd

Aan het einde van de maand gaat een jury bepalen wat zij de 10 beste/leukste foto’s vinden. Het origineel dient dan per mail naar mij te worden gezonden.

De jury bestaat uit mensen die zelf niet fotograferen en dus anders naar een foto kijken dan een fotograaf.

Deze foto’s worden dan op de website www.fotohutfotografie.nl geplaatst met vermelding van de fotograaf. We gaan hier dus een wall of fame maken.

De foto’s mogen door mij gebruikt worden om deze actie te promoten, altijd met naamsvermelding.

Aan het einde van het jaar gaan de jury en ik dus de uiteindelijke winnaar kiezen. Deze wint in ieder geval een dag in een fotohut en een mooie afdruk van zijn of haar foto.